Kontakt podjetja Atletski klub Krka Novo mesto

Kontaktirajte nas, vedno ste dobrodošli in odgovorili vam bomo na vsa vprašanja

Atletski klub Krka Novo mesto

Pri podjetju Atletski klub Krka Novo mesto smo vedno zadovoljni, če vam lahko pomagamo. Če potrebujete več informacij o naših storitvah nas kontaktirajte s pomočjo obrazca spodaj oz. nas kontaktirajte preko telefona ali Emaila in z veseljem vam bomo pomagali.

KONTAKTKONTAKT

Atletski klub Krka kontakt

Kontaktni podatki podjetja Atletski klub Krka Novo mesto


Zaradi povišanega števila povpraševanj prek e-pošte lahko morda traja dlje, da odgovorimo na tvoje e-poštno sporočilo, zato ti priporočamo, da nas kontaktiraš prek telefonske št. 041799040. Ne glede na to, ali vas zanimajo splošne informacije ali informacije o ceniku – Na strani Atletski klub Krka Novo mesto smo pripravljeni odgovoriti na vsa vprašanja. Zahvaljujemo se ti za razumevanje in potrpežljivost!

KONTAKT - Tukaj nam lahko napišete vaše komentarje, predloge, pohvale, kritike ali naročila. Lahko pa nas kontaktirate kar tako. Vedno ste dobrodošli.

izpolnite kontaktni obrazec


Pišite nam in z veseljem vam bomo posredovali vse informacije!

Vedno ste dobrodošli


Atletski klub Krka Novo mesto

Poštni predal 241
    8105 Novo Mesto

Davčna št.: SI26550083


Delovni čas    Mo-Sun 07:00-20:00Prijavite se na obveščanje preko elektronske pošte
Delite stran atletskimiting-nm.si - KONTAKT na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani, in s tem sporočamo drugim, kaj atletskimiting-nm.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


KONTAKT - Kontakt podjetja Atletski klub Krka Novo mesto

atletskimiting-nm.si

×
d

atletskimiting-nm.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam